Overig

Wifi-punt

Op de camping kun je gratis gebruik maken van het WiFi, bij het centrale punt op veld B (tegenover het toiletgebouw). Ook bij het restaurant is een WiFi punt.

Speeltuinen

Over de camping verdeeld zijn er meerdere speeltuintjes. Zo is er bij elk kampeerveld wel een speeltuin in de buurt. Kijk voor de exacte ligging op de plattegrond.

Zandstrandjes

Er zijn 2 zandstrandjes op de camping; aan het meertje bij veld A en aan het grote meer tegenover veld B. Een heerlijke plek waar kinderen urenlang kunnen spelen!

BBQ’s

Het is toegestaan om te BBQ-en op onze camping. Je kunt natuurlijk je eigen BBQ meenemen, maar het is ook mogelijk om een BBQ te huren voor een dag of een hele week. Verder is een centrale (stenen) BBQ op veld F, voor de huisjes.

Vuurkorven

Een kampvuur maken is natuurlijk altijd leuk. Gelukkig is dat in onze streek toegestaan! Op elk kampeerveld is een centrale (gemetselde) stookplek waar iedereen gebruik van mag maken. Wil je toch echt een vuurtje voor je eigen kampeerplaats? Neem dan een metalen vuurkorf mee, of huur deze bij de receptie. Het is namelijk niet toegestaan om met stenen een vuurplek te ‘creĆ«ren’ op het gras.

Stel uw vraag

Wifi

Op onze camping is er gratis WiFi Zone

Boek hier uw vakantie

Share This