Reserveringsvoorwaarden

Reserveren

Na reservering ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per email.

De aanbetaling van uw verblijf bedraagt 30% van de totale som. Dit bedrag dient binnen 10 werkdagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging overgemaakt te zijn. Indien de aanbetaling niet is ontvangen, wordt uw reservering niet in behandeling genomen.

Betalen

Het restant bedrag dient bij aankomst aan de receptie contant betaald te worden. Let op; bij de receptie is het niet mogelijk om te pinnen of gebruik te maken van internet bankieren. De dichtstbijzijnde dorpen waar u onderweg kunt pinnen zijn; Saint Just en Chevalet of Le Mayet de Montagne.

Wij accepteren geen credit card en/ of bankpassen.

Voorkeuren

U kunt bij uw reservering eventuele voorkeuren aangeven, door middel van het tekstvlak ‘opmerkingen’. Wij doen hiervoor ons best, maar kunnen echter niet garanderen dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Wijzigingen

Indien u uw reservering wilt wijzigen dan kan dit tot 4 weken voor aankomst, mits de nieuwe datum of accommodatie waarnaar u wilt wijzigen nog vrij is. Eenmalige wijzigingskosten hiervoor bedragen €12,50 en zullen worden toegevoegd op de gewijzigde factuur.

Tijdens uw verblijf kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden tot verlenging van uw verblijf. Indien u echter eerder wilt vertrekken, volgt er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag.

Annulering

Voor het annuleren van uw reservering tot vier weken voor aankomst, hanteren wij als annuleringskosten het reeds betaalde bedrag. Bij annuleringen binnen vier weken voor aankomst wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Deze reservering bevat geen annuleringsverzekering. Indien gewenst kunt u deze zelf afsluiten, bijvoorbeeld bij: http://www.gabrielfb.nl/jij/particulier/verzekeringen

Campingreglement

Tijdens uw verblijf dient u zich te houden aan ons campingreglement. Deze is te vinden bij de ingang van de camping.

 

 

Download: 1.ReserveringsVoorwaarden

Share This