Route

Coördinaten camping: 45°57’44.2″N 3°44’18.7″E – 45.962289, 3.738517

Vanaf Nederland is de camping zowel over Parijs als over Luxemburg goed te bereiken.

Ook is het mogelijk om tol te vermijden, dan wordt aangeraden om via de stad Reims langzaam binnendoor af te zakken naar het zuiden.

LET OP: onderstaande routes zijn een beknopte omschrijving van de mogelijkheden. Wij raden u aan om tijdens het rijden een navigatiesysteem of kaart te gebruiken.

Route via Parijs

Deze route is het kortste, maar je betaalt wel de meeste tol.

Doorkruis België langs Antwerpen en Gent om op de A1 te komen naar Parijs. Ga daarna verder op de A6, A77 tot aan Nevers. Daar ga je verder op de N7,  naar Moulins. Vanaf Moulins volg je de borden Lapalisse – Le Mayet de Montagne – Ferrieres sur Sichon – Saint Priest la Prugne. Camping Le Paradou ligt net vóór het dorp Saint Priest la Prugne, aan de rechterkant van de weg, de D495.

Route via Luxemburg

Optie 1, via België:

Deze route is (vanaf Utrecht gezien) 65 km. langer dan via Parijs. Voordelen; minder tol, en goedkoop tanken in Luxemburg.

Ga via Antwerpen en Brussel naar de E411 richting Namen, en vervolgens Luxemburg. Na Luxemburg volg je de A31 langs Metz, Nancy, Dijon. Na Dijon pak je op de A6 afslag 26-Chalon Sud richting Montceau-les-Mines. Volg de borden Montceau-les-Mines – Moulins en Lapalisse. Na Lapalisse volg je Le Mayet de Montagne – Ferrieres sur Sichon – Saint Priest la Prugne. Camping Le Paradou ligt net vóór het dorp Saint Priest la Prugne, aan de rechterkant van de weg, de D495.

Optie 2, via Maastricht:

Afhankelijk van waar u in Nederland woont, kan het handiger zijn om via Maastricht naar Luxemburg te rijden; via Luik, de E25. Voor de rest blijft de route hetzelfde als hierboven.

 

Stel uw vraag

Wifi

Op onze camping is er gratis WiFi Zone

Boek hier uw vakantie

Share This